Hungry?



Nu blir det mys framför tv:n, så jag och bloggen säger natti, natti! Nya uppdateringar kommer imorgon.
Stay classic dear readers!

Lovestoned

Sunshines!

Gud vilket sent inägg, det är bara för att jag har jätte mycket läxor! Bl.a hemkunskap och engelska tills imorgon.
Idag så var det en vanlig skoldag och efter skolan så åkte jag hem till mormor och morfar och badade! Så himla skönt efter man har haft en lång och varm idrottslektion utomhus. Nu somsagt så sitter jag med läxorna som är tills imorgon. Det är faktiskt väldigt skönt att veta att morgondagen är sista skoldagen den här veckan, för det är ju Valborg! Det ska bli riktigt roligt att det kommer gäster imorgon!
Nu måste jag fortsätta med läxan.
Puss på er!

Over and out!


Denim





Dagens klädsel
Jeansskjorta - MQ
Jeans - Gina tricot
Linne - H&M
Armband - Thomas Sabo

Drama Monkeys

Nu har jag kommit hem från skolan, så nu sitter jag med datorn, en banan och lite nötter i högsta hugg. Dagen har varit bra. På våran lååånga tyska lektion så tittade vi på film, så det gick rättså snabbt. Tills imorgon så har jag kanske läxa i danska? Jag är inte helt säker!
Ikväll så är det teater och på torsdag så är det Valborg! Det ska firas hemma med F och några till. Vad ska ni göra?
Ett inlägg och någon bild kommer senare..Checka!
I´ll see you later drama monkeys!

Your Tilda!


You´re the reason to get up in the morning

Nu så har jag varit och badat! Idag så var det 28,5 grader i poolen. Jag tror att jag var i ungefär 2 timmar!
Skoldagen idag har varit bra! Den sista lektionen så hade vi träslöjd, och då fikade vi! Det var bara för att en som går i våran grupp fyller år idag. Sen idag så hände det bra saker lite då och då.
Ikväll så ska jag inte göra något speciellt, föressten så kom jag på en sak! Jag skrev lite fel igår! Vi är inte lediga två dagar denna veckan. Jag tror att det är nästa vecka som vi är lediga?
Imorgon så är det teatern som vanligt och nu ska vi få se om det här blir någonting!

Klart slut!


Sommar!

Imorse så åkte jag och mamma till mormor och morfar vid ca 09.30. Jag invigde deras pool med 27 grader i vattnet! Så himla skönt!
Annars så har jag varit ute precis hela dagen. Jag har t.o.m blivit brun! Man ser att jag har fått färg i ansiktet och märken efter bikinin. Underbart!
Denna veckan så är det bara tre skoldagar, så allt kommer att gå så himla snabbt eftersom det kommer vara fint väder hela veckan. Sen så har jag inga läxor hittills.
Imorgon efter skolan så hade jag tänkt att ta bussen hem till mormor och morfar och ta ett (litet?) dopp i poolen.
Nu så ska jag titta vidare på Gossip girl.
Ha det bra!

See ya later.


Sweet spring




Saturday night

Idag så har jag, mamma och min bror varit i Malmö. Vi gick ut och in i affärerna sen så hälsade vi på hos min mormor en liten stund för hon har en vernissage med sina hattar idag.
Nu så ska jag gå och göra mig klar för vi ska på födelsedagskalas ikväll. Bild på kvällens klädsel kommer lite senare.

Klart slut!



Dagens klädsel
T-shirt - Gina tricot
Jeansskjorta - MQ
Jeans - Gina tricot

Finally Friday

Det har bara blivit sena inlägg denna veckan. Jag måste allt ta och skärpa mig!
Idag så var det en helt vanlig skoldag Nej, Det är ju fredag! Det betyder mys, mys och mys. Nu i eftermiddags så åkte jag och pappa till Center syd och jag fick lite klädesplagg som jag har kollat in rättså länge. Jag fick bl.a min klänning till skolavslutningen!!! Den är sååååå himla fin! Jag verkligen älskar den. Jag fick även en jeansskjorta och en t-shirt.
Nu så ska vi äta, och lite senare så blir det nog "Så ska det låta" och "Berg flyttar in"
Bilder måste komma snart!

Ha en bra fredagkväll!

090423

Nu har jag suttit med mina läxor ute i solen ett tag så jag kände för att gå in lite. Skolan idag har varit helt okej, förrutom att jag fick reda på att vi hade teknik läxa tills i morgon! Fast det var inte så mycket.
Om en kvart så kommer Sanna och hämtar mig för vi ska till Center syd och köpa present till Jenny som fyller 15 år på lördag. Om jag köper något annat så lägger jag in en bild på det sen.
Nej, nu ska jag gå och göra mig i ordning lite. Ett nytt inlägg kommer nog lite senare!

Over and out.

Twist

Det blev ett lite sent inlägg idag. Det är bara för att jag har haft mycket läxor och sånt. Efter en stund så var jag tvungen att göra ett avbrott från läxorna så jag och mamma gick hem till Malin, Magda och Greta. Vi var ute och hoppade studsmatta och hoppade twist, eller dom gjorde det. Magda och Greta försökte lära mig! Vi hade det jätte mysigt!
Denna onsdagkväll sitter jag framför tv:n och tittar på Leila på landet, och nu så ska jag krypa upp i soffan för mamma kommer med te och skorpor.

Sov så sött!

Bananamouth

Idag så har jag varit i skolan som vanligt. Efter det så gick jag hem till farmor och åt pannkakor, sen så körde hon mig till tandläkaren! Jag har nog lite skräck iallafall.
Ikväll så är det teatern, det ska faktiskt bli kul och se vad dom har kommit fram till nu! Det ska även bli kul att få träffa allihopa! Jag tror att det var en månad sen sist.
Nu så sitter jag här framför datorn med bananlack i munnen. Snart så ska jag äta och efter det så blir jag hämtad av morfar och Isabelle - http://viitsippan.blogg.se
Ha det så bra!

P.S Hoppas att du mår bra nu Mie! <3

Over and out


Lystring!

Här kommer lösningen tjejer i M8! Jag har pratat med Karin och jag har fått den fina uppgiften att stå för dansen till " Vill ha dig " . Imorgon så kommer vi ha en vikarie men jag ska berätta för henne om den lilla idén. Så imorgon så ska jag försöka lära er dansen.

För er som är sugna på att kolla på LUKKANS vårshow, kom till Lunds Stadsteater den 10 maj. Biljetter kan ni köpa på www.kulturcentralen.nu
Sök på lukkan så kommer all information upp!

Barn under 18 år - 50 kronor
Vuxna - 100 kronor

Hoppas att ni kan komma!

Mariefred/Stockholm



 


Här står jag utanför våran sommarstuga i Småland.


Detta är den enda bilden jag tog i Stockholm! På en byggnad?





De svarta lammen är bara nio dagar gamla!


Hemma

Idag så kom jag hem från Stockholm. Jag har haft det jättebra och jag längtar till jag ska använda klädesplaggen som jag köpte i huvudstaden. Nu så sitter jag och tittar på Gossip girl (reklam just nu). Lite senare så blir det glass och Wipeout. Mumsfillibabba!
Imorgon så är det en ny vecka och på tisdag så är det teatern, hur blir det nu då? Ja, det ska vi få se då.
Nu börjar Gossip girl så jag lägger upp bilder imorgon.

Tjoo!


Veckans favoriter



FACE Stockholms concealer "Amber" med en liten orange
touch täcker mörka ringar och skavanker.



Marbert PURA CUT REGULATING CREAM är en anti acne kräm
som även återfuktar.
Super bra!

Nu är det snart dags!

Idag så var det en helt vanlig skoldag, förutom att jag gick hem lite tidigare för jag skulle ju vaccineras (som jag skrev innan). Efter det så gick jag i stan! Det var liksom inte lönt att åka tillbaka till skolan. Jag hittade jätte mycket fint, bl.a en väska på Bianco. Jag vet inte riktigt om jag ska köpa den för jag kan inte välja om jag ska köpa turkost eller korallrosa?
Det blev iallafall en iste och en glass!
Just det! Jag har helt glömt att berätta att jag ska åka till Stockholm i morgon! Jag, mamma, mormor och morfar ska hälsa på hos min moster som bor utanför Stockholm, i en jättesöt liten by! Har ni hört talas om Mariefred? Det är dit jag ska. Det ska bli så himla mysigt att gå runt i huvudstaden hela fredagen med mamma! Detta betyder ju att det kommer vara lite dåligt med uppdatering. Jag kanske lägger in något lite senare idag så kolla gärna då! Jag kan lova att på söndag eller måndag så kommer bloggen vara fullmatad med Stockholmsbilder! Tummen ljuger, lillfingret suger.

So long!

Here we come!

Ingen teater idag heller! Alltså jag blir galen! Nu så har tydligen vår lärare ställt in alltihop för att hennes släkting är sjuk! Jag får S-P-A-D-E-R!
Fast jag har en väldigt kul nyhet också! Idag kom mailet. Mailet som jag har väntat på hela helgen! Jag och Hanna är antagna till Malmö Allstar Cheer! Vi ska börja i en junior/senior grupp till hösten. Jag längtar så fruktansvärt mycket!
Ikväll så blev det ju ingen teater så jag och familjen ska grilla och sen efter det så kanske det blir en lång promenad.
HA-HA, Imorgon så slutar jag tidigare än alla andra för att jag ska vaccineras, fast inte mot rabies!
Ha det bra!

Kramar!


Dagens klädsel



Kavaj - Gina tricot
Skor - H&M
T-shirt - Gina tricot
Armband - Thomas Sabo
Jeans - Gina tricot

Back to school

Nu så sitter jag på en tråkig mattelektion där vi går igenom vinklar. Suck!!
Idag så är det teatern, första gången på nästan tre veckor för mig! Jag hoppas verkligen att vår lärare har kommit på något nu, annars så kommer jag att hoppa av! Nu är jag faktiskt allvarlig, haha!
När jag kommer hem från skolan så kommer det nya inlägg och kanske någon bild?! Checka lite senare vet ja!

Puss*


Cupcakes




Shoppat!

Idag så blev det shopping med Sanna! Det var mycket roligt för vi har typ inte träffats på en månad.
Guuuuud vad mycket snyggt det har kommit in nu! Jag blev helt kär i allting,
i bl.a dessa snyggingar...


Gårdagens klädsel


090413

Klockan 11.48 går bussen idag. Den tänker jag hoppa på med S och åka in till Lödde. Jag har lite presentkort som jag fick på min födelsedag som jag hade tänkt att förbruka. Nu så sitter jag och äter frukost och tv:n är på.
Det kommer ett inlägg lite senare om vad som inträffade idag, och om jag tar lite bilder så kommer dem med!
Ha det bra.

/ T


A sweet dream about you!


Confused?

Idag så vet jag inte riktigt vad som händer? Jag kanske, kanske ska vara med S men jag har absolut igen aning!
Om inte det blir av, så ska jag med mamma och pappa på konstrunda utanför Malmö. Om du ser detta S så kan du väll ringa?!
Jag är i ett såkallat "köp-behov" just nu. Det är närmare 1000 saker och klädesplagg som jag vill ha just nu! Jag vill bl.a ha en rosa/blommig korsett från H&M men jag vet inte om den har utgått? Aja, jag får väll hitta något liknade.
Nu ska jag ta och ordna lite frukost, så kan jag gå ut och äta i solen. JAAA!
Ha en bra dag!

Over and out!

Påskafton!






Blus - ELLE
Shorts - (ärvegods)
Strumpbyxor - Maxi
Skor - Skopunkten
Väska - Gina tricot
Armband - Thomas Sabo




Cheer on!

Idag så är det påskmiddag hos mormor och morfar som gäller! Igår kväll så kom H till mig och vi tittade på film och talang. Det var mycket roligt och mysigt. Nu är både jag och H anmälda till cheerleading och jag hoppas att du IRIS också gör det! Det hade varit riktigt roligt!
Bilder från idag kommer senare.

Over and out!


Typiskt Svenskt!

Jag kom nyss hem för jag och familjen har varit och upptäckt Skåne. Bl.a Österlen och där med Kivik. Det var riktigt mysigt, just den här dagen med fint väder!
Senare idag så ska jag bara städa lite här hemma och vara ute lite. Ikväll så ska vi bort men jag kommer nog kunna lägga in lite inlägg och bilder i allfall. Här kommer iallafall lite bilder från idag.
Enjoy!

xxxx.

Österlen








Dagens klädsel



Klänning - Gina tricot (present från F)
Leggings - Gina tricot
Kuvertväska - (fått i julklapp)
Armband - Thomas Sabo

Påskharen!



Gissa vem som har hoppat runt i våran trädgård?

Make-up rådgivning = Tummen upp!

Nu har jag varit på make-up rådgivning på FACE. Hon som sminkade var jätte bra! Jag fick en vardags make-up som tog fram min ögonfärg, hudton och mycket annat. Jag blev jätte nöjd! Det ingick ju även smink för 300 kronor, så det blev en rouge och en concealer. Allt det andra som jag har på mig nu ska jag försöka att köpa senare. Det var väldigt svårt att ta en bild på hur det blev, men jag försökte i allafall. Du får lov att tjuvkika. (Bilderna är klickbara). Nu ska jag ta och bättra på sminket lite innan vi ska bort.

So long!







Face Stockholm

Om cirka 2 timmar så kommer F och hennes mamma och hämtar mig för vi ska i till Lund och bli sminkade på Face of Stockholm! Vi kommer även få plocka ut produkter för 300 kronor var. Jag längtar verkligen till att få frossa loss bland smink och annat.
Nu ska jag göra mig i ordning och jag ska nog ta och damma lite.
Ikväll så ska jag till hamnen och bli firad i efterskott av mina gudföräldrar och deras barn.
Bilder på smink resultatet kommer senare.

XXXXX.

CHECK IT OUT!

Efter att F hade åkt hem idag så stack jag till H. Vi tog cyklarna till Time och köpte glass. Det fanns många nya glass sorter men jag och H tog säkra kort med varsin Daimstrut. Mums! Sen så bikade vi hem till henne och tittade på film.
Nu så bakar jag och mamma kärleksmums och tittar på Rent hus. Haha, fy vad vissa männsikor har det äckligt i sina hus!
FÖRESSTEN,  jag har tänkt att utveckla bloggen till en liten "pysselblogg"! Jag menar, jag syr, gör smycken och en massa annat, så därför tänker jag dela med mig av det med bilder och beskrivningar på det jag gör. Det kommer ju fortfarande vara som det brukar, bara med en liten utveckling. Låter det bra?
Ha det bra.

XXXX


Dagens klädsel



T-shirt - Gina Tricot
Jeans - Gina tricot
Skor - H&M
Armband - (köpt i Florida)

090408.

Nu har jag precis gjort och ätit pannkakor med F. Vi hade riktigt mysigt både igår och idag. Nu har hon åkt hem och snart så ska jag gå med hunden en liten runda. Jag ska också få tag på Hanna, eftersom vi kanske skulle ses idag.
Just nu så är jag lite avundsjuk på min bror. Han har nämligen fått ett Thomas Sabo halsband! Den lille stekaren har fått en urfin kedja och en jättestor nyckel till berlock!
Jaja, nu ska jag ta en liten tur med voffsingen.
Over and out!


Myspys med Fanny!


Kofta - MQ
Leggings - Gina tricot
Skor - H&M

Brownies made by T & F.


F är lika snygg som vanligt i rosa och svart!


Alltid lika mysigt att fika!

Hope&Glory





LADY IN RED


Casual Thuesday.

Idag så gick jag upp vid 09.30 ungefär. Istället för att äta bröd på morgonen som jag brukar så gjorde jag en smoothie,
som jag precis har smaskat i mig. Nu så sitter jag vid köksbordet och kollar igenom en massa recept på brownies. Jag hade tänkt att jag och F skulle baka det idag!
Bilder kommer under dagen. Ja, det kan jag faktiskt lova!

XXXX.


Slurp...AAH!!



En svalkande iste i vårsolen är aldrig fel!

Mys i Malmö!

Idag så tog jag och pappa en sväng till Entré som är nyöppnat i Malmö. Det var väldigt stort, mycket matställen och samma gamla affärer, som därför var en liten besvikelse. Så vi gick ett varv sen så åkte vi in till stan och fika på espresso house. Niiice!
Jag har precis ätit mat så nu hade jag tänkt att fixa lite på rummet, kanske gå ut lite.
Imorgon så kommer F och vi ska göra spabehandlingar, vara ute i solen och bara mysa.
Ha det bra!

Over and out!

Feels like Spring!










Sunny Day

Nu har jag bestämt mig! Jag måste lägga in mer bilder på bloggen. Ja, så här kan vi inte ha det! Det är ju fint väder idag så jag ska väll ut och fotografera lite. Idag så är det första dagen på lovet...och jag har ingenting att göra! Okej, jag skulle träffa en kompis men det blev ändrat. Så dagen kommer att spenderas ute i solen. Är det någon som vill göra någonting så hör bara av er.
Strax så ska jag fixa lunch. Jag kanske ska ta tallriken och sätta mig ute i solen? Vem vet?
BILDER KOMMER!!!

xxxxx.

If life was a song would you singing with me?

Klockan är 12.13 och snart är det dags för lunch. Idag så kunde jag inte träffa Fanny så jag ska åka och köpa tyg så dagen kommer att tillbringas vid symaskinen.
Ikväll så kommer det att bli en hemmakväll med familjen, Gossip girl och Wipeout på tv:n.
Lite fler inlägg och några bilder kanske kommer under dagen. Checka!

Over and out!

EN OND PÅSKHARE!

Solen skiner och storstädningen är i full gång. Nu är det bara dammsugning och bädda sängen som är kvar. Sen så ska jag sitta ute i solen och steka!
I kväll så kommer det gäster och det ska bli väldigt mysigt. I morgon så ska jag till Fanny, och vi ska väll hitta på lite allt möjligt. Det hade varit skönt om det var riktig sommar så vi kunde cykla till mjukglass kiosken och hoppa från långa bryggan! Ååh, jag vill ha sommar nu! Jag får väll ta och rensa garderoben och rota fram sommar kläderna. Härligt, härligt!
BY THE WAY: Nu när det är vår, så blommar ju krokusarna. Men i natt så har en satans hare ätit upp hela våran rabatt med alla, precis alla våra krokusar! EN OND PÅSKHARE!

Over and out!

Fredagkväll ute i solen.

I soffan så sitter jag med ett glas påskmust och jag tittar på den tredje säsongen av Lost. Jag och min familj satt precis ute på terassen och åt ost samtidigt som vi hade våra ansikten i solen. Riktigt mysigt!
I kväll så blir det Talang 2009 och Berg flyttar in. Det blir en traditionell fredagkväll med mycket mys och med en godisskål på bordet. Nu så kom även Nathalie. Jag har faktiskt saknat henne!
Ni får ha en bra fredagkväll allesammans!

Mycket Kärlek / Tilda.


Friday morning.

Godmorgon alla glada!

Nu så sitter jag och äter frukost i morgonrock. Jag måste skynda mig nu för jag ska iväg, men inte på prao. Jag är hemma från den i dag. Detta blir ett väldigt kort inlägg men det kommer att komma fler senare. Ni vet hur jag är på fredagar, mycket kärlek och mycket glada miner!

Puss och kram / Tilda.

Veckans favorit!



SHINE CONTROL CREAM - for mixed skin från Marbert köpte jag nu när jag var i Österrike.
En fuktighetsgivande kräm för alla hudtyper som håller hela dagen.
Klirr!

Love is my drug.

Svaret är nej. Jag ska inte vara med i "Marilynpassionen" på lördag, ni kanske har hört talas om första april va, va, va?
I dag har jag varit i Malmö som vanligt och i dag så såg jag en föreställning som heter "Panik, panik kom inte hit!" Det är en teater för barn som går i 1:an till 5:an. Teatern och skådespelaren Sandra var verkligen bra! Nu så sitter jag hemma. Med datan i knäet och hallon/svartvinbärs Mer i handen så har jag det ganska bra. Snart så hade jag tänkt att börja städa lite. Att gå ut i solen är ett måste idag.
Nu närmar sig påsklovet ,då jag inte ska göra något speciellt. Förrutom att måla påskägg och sätta fjädrar i träden så hade jag tänkt att träffa lite kompisar och gå ut i det fina vädret (om det nu blir bra?).
Dagens musiktips: John Me - Love is my drug.

Kram / Tilda

April, April!

God morgon!

Idag så vaknade jag rättså tidigt men jag somnade om rätt snabbt. Så halv nio gick jag upp och åt frukost och gjorde mig i ordning. Om ca två timmar så kommer morfar för han ska köra mig in till Malmö stadsteater. På min "att göra lista" idag så ska jag:
* Tamburera peruker och mustasher
* Gå till Intiman
* Titta när skådespelarna blir sminkade och får peruker
* Se föreställningen "Skimmer" kl 19.00.
Och något som är riktigt sjukt är att jag ska få hoppa in i "Marilynpassionen" som är på lördag!!! Det är tydligen en tjej som spelar Marilyn Monroes bästa kompis som är sjuk! HELT UNDERBRAT MEN SJUKT!

Tyvärr så är "Maria Stuart" inställd idag igen pga sjukdom!
Jag kommer ungefär hem 21.00 ikväll så jag ska försöka att lägga in ett inlägg, eller två.

Ha en bra dag!

Kram / Tilda.

RSS 2.0