Malmö Stadsteater!

Jag kom precis hem från min prao som började klockan nio i morse. Det är fruktansvärt kul och mina handledare är jätte trevliga! En och annan kändis har jag sett i dag (det är ju så när man praoar på Malmö stadsteater) haha. Föreställningen i dag blev inställd för att huvudrollen var sjuk, lite synd. I morgon så börjar jag klockan 12.00 och jag ska vara där ända till 20.30, men det spelar ingen roll för jag ska nämligen få se en föreställning som heter "Skimmer". Det ska bli riktigt roligt! Hela veckan så är det föreställningar. Kolla gärna upp på www.malmostadsteater.se så kan du hitta aktuella föreställningar. T.ex på lördag kväll så är det "Marilynpassionen" med självaste Sissela Benn som är Filippa Bark. Detta kan inte bli bättre! Det är även skönt med de långa rasterna jag får, det passar ju liksom bra när det ligger mitt i Malmö.
I kväll så är det tydligen uppehåll från teatern, och nästa vecka så är det påsklov...När ska vi egentligen börja???
Till hösten så blir det iallfall Cheerleading med Ebba och Iris - Puss på er sötnosar!

Puss på kinden.


ÖSTERRIKE - 09














090330.

Good morning sunshines!

Idag så vaknade jag vid halv tio ungefär, riktigt skönt med sovmorgon och ledig dag. Nu sitter jag och äter frukost och tittar på nyhetsmorgon. Dagens sysselsättning blir att fixa här hemma, gå ut med hunden (i det tråkiga vädret) och titta på film.
I morgon är det teatern och jag hoppas verkligen att vi ska börja nu! Annars så tänker JAG ta över gruppen...om det nu går? Det känns liksom väldigt stressigt nu! Vi måste ju liksom ha någon koregrafi om vi ska dansa till vissa scener!!!
Jaja.. vi får väll se hur det blir med den saken. Nu ska jag inte sitta och hänga läpp på min lediga dag!
Här kommer lite bilder från resan.
Enjoy!

Hugs.

På Hemmaplan.

Det var inte igår!

Igår kväll så kom jag hem från Österrike. Jag har haft det riktigt bra med bra skidåkning och jag är nöjd med mina inköp. Bilder från resan kommer senare.
Idag så ska jag packa upp och vara ute i det fina vädret. Jag kan ju inte sitta i morgonrock och titta på curling hela dagen. I morgon så är det måndag och min praovecka börjar nu, men jag har ledig dag i morgon så jag får väll se vad jag ska hitta på.

See ya later.


Vårkänslor!

Jag kom precis in för först så var jag ute och gick en promenad med hunden och sen så satt jag ute i solen och målade naglarna och riktigt njöt av alla vårsignalerna - fågelkvitter, krokusar som börjar komma och att jag var tvungen att knäppa upp jackan (jag som har suttit inne och kurat i tre dagar). I morgon blir det en kort skoldag, i allafall till 11.30. Sen så bär det äntligen av till Österrike. Jag är där först i övermorgon eftersom vi ska stanna i Tyskland över natten. Det kommer blir riktigt mysigt att bila ner, även att mormor och morfar också ska med. Det blir ju såklart mycket roligare nu när vi har hyrt en stor bil/buss! Guud vad jag längtar nu. Jag kommer inte att vara i skolan på tre veckor ju. Först semester, sen prao och sen påsklov. Det kan inte bli bättre!
So long guys, i´ll miss you.

Puss & kram.
Tilda.


Austria, here i come!

Gissa vad jag är idag! Det börjar på S och slutar på K... Just det, Sjuk! Idag så är halsen lite bättre än va den var igår och jag känner mig lite piggare. Nu sitter jag med en te i handen (jag tror att det är min 1000:e kopp på tre dagar). Jag ska snart äta frukost och packa det sista. Gud, i morgon åker jag. Det ska bli så himla roligt! Synd bara att det kommer vara lite dålig uppdatering så inläggen och bilderna som kanske kommer idag är dom sista för en vecka framåt. Tyvärr! Istället så kommer jag att ta igen den veckan lite senare med härliga Österrike bilder!
Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och titta på....ja, det blir antingen nyhetsmorgon, sändningsuppehåll eller playhouse disney? hmm, svårt att välja!

Love / Tilda.

Min favorit!



Min absoluta favorit mot torra läppar är The Body Shop pink grapefruit lip butter.
Den hjälper, smakar och luktar otroligt gott. Det är som att ha citrusglass på läpparna.
Jag lovar!

ATTJO!

Good morning.

Sitter hemma och är sjuk idag igen. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk till vi ska åka till Österrike (det gäller två dagar).
Nu på morgonen så kom bergningsbilen och hämtade mammas bil, men det värsta var att dem
försökte ta mina grannars bil! Haha haha! Då var det inte så konstigt att dem inte hittade nycklarna. Idag så är halsen typ 5 gånger värre än va den var igår. Jag kan inte prata riktigt ordentligt. Nu sitter jag och tittar på film, dricker rättså mycket te och äter en massa halstabletter. Dagens sysselsättning blir att packa, om jag orkar. Nepp, nu ska jag titta vidare på filmen. 
Har någon nåt bra tips på hur man blir av med halsont? Te och glass har jag redan provat.
Ha det bra!

Tilda.

H&M lookbook 09.








Sjuk.

Godmorgon.

Ingen skola, inget matteprov. Nej, idag är jag hemma från skolan. Jag har jätteont i halsen och jag känner mig jätte hängig. Så idag är det soffan som är min bästa vän och svenska satsdelar blir min sysselsättning.
Om jag orkar idag så ska jag ta med Mio ut i det fina vädret och gå en liten promenad. Det är så himla synd att jag inte kan komma till teatern idag! Jag som verkligen lever för det kan inte komma dit på två veckor (är på semester nästa vecka). Jaja, sånt får man ta.
Dagens klädsel:
Myströja - Tommy Hilfiger
Svarta leggings - Gina tricot
Rosa innetoffler - IKEA

Pictures is comming up.

Som ett brev på posten.


Guldkant på varda´n.

Tjena.

Jag kom precis hem från skolan. Idag så hade vi ju basket turnering, vi kom tvåa! Jag tyckte faktiskt att det var riktigt kul. Det är mycket roligare när alla peppar varandra och ger snälla kommentarer och sånt där! Så det var en tumme upp. Efter basketen så var det lunch sen så hade vi träslöjd, och på den lektionen så kollade vi äntligen klart Bert- filmen. När alla trodde att vi skulle börja jobba så startar våran lärare en ny film - Titta vi flyger! Ja, jag har sett den någon gång men den är så fruktansvärt uttjatad. Så till slut så började alla skratta åt allt eftersom vi hade så himla tråkigt. Jaja, hellre titta på film än att stå och såga och borra. Nu ska jag öva lite inför svenskaprovet som är tills på onsdag. Föressten, i brevlådan så låg det ett stort, tjockt kuvert som innehöll SATC filmen och en eyeliner med pensel från FACE of Stockholm! Det var tydligen någon premie från någon tidning. En liten guldkant på varda´n.

MFAH!


Only five...



Nu är det bara 5 dagar kvar till jag åker till Österrike! L-Ä-N-G-T-A-R.

That´s a sweet name.


Värdig vinnare?

Efter att ha ätit brunch med familjen så tog jag och pappa bilen och delade ut reklam. Så nu är det äntligen klart! Okej, gårdagen. För det första så var släkten här och firade våra födelsedagar. Jag fick en massa fina presenter av dem. Tack så jätte mycket!
Till melodifestivalen: Jag tycker att det aldrig har varit så här många bra låtar i festivalen någonsin! Det var bara "snälla, snälla" som var tråkig om något. Men alla dem andra! Jag menar Måns Zelmerlöw, Alcazar, Agnes, E.M.D med flera. Alla var värdiga vinnare. Jag tyckte om La voix med Malena Ehrnman men alla dom andra var också så himla bra. Om jag ska vara helt ärlig så höll jag mina tummar på Måns hela kvällen. Jag var helt säker på att han skulle vinna. Men efter att han hade fått sina 46 eller 48 poäng så kunde ju allt hända. I just den sekunden så trodde jag att Caroline af Ugglas skulle vinna! När vi hade fått reda på att Malena Ehrnman vann så satt hela släkten i chocktillstånd! Så kan jag beskriva det. Alla kände en besvikelse utom mormor och morfar som älskar opera.
Jaja, svenska folket får väll ge en lyckospark till henne iallafall.
Nog snackat om melodifestivalen, vad händer idag? Jo, vid två tiden så ska våran familj till några kompisar och fika. Det ska blir riktigt mysigt. Sen ikväll så blir det WipeOut, Gossip girl och troligen Parlamentet. Direkt i morgon bitti så har vi basket turnering. Det ska faktiskt bli kul men jag tror att jag inte kommer orka att studsa en boll redan klockan åtta på morgonen dock. Men vi får se..
Idag så ska jag försöka att lägga upp lite bilder.
Ha en skön söndag.

Tingeling, tingeling, come on baby and shake that thing!

Pink Brandy.

Idag så vaknade jag vid kvart över nio ungefär. Efter att jag hade ätit frukost och gjort mig i ordning så åkte jag och mamma och handlade lite som behövdes till kvällen. Så vi körde in till center syd. Den senaste veckan så har jag letat efter ett naturligt, lite aprikosrosa läppstift/läppglans, men jag kunde inte hitta någon som verkligen var perfekt. Så jag tog en sväng in till H&M och där inhandlades ett ljusrosa, lite hudfärgat läppstift från Maxfactor med namnet Pink Brandy. Jag testade det nu när jag inte har något smink men om jag sveper lite bronze powder i pannan, på kindbenen, näsan och på hakan så tror jag att det blir riktigt snyggt och somrigt. Nu till lunch så blir det grillade hamburgare som vi alldeles strax ska äta. Sen så ska jag städa här hemma och leka assisterande kock bredvid mamma och pappa i köket. Lite inlägg och bilder kommer säkert under dagen, så kika gärna några extra gånger.
Dagens tips: Gå ut i det fina vädret.


A lot of hugs!


Eternal flame.



Fredagsmys är min favoritsyssla.

Fredag hela veckan.

Nu så har jag kommit hem från skolan. Mitt tyskaprov gick verkligen jättebra! Min religonsläxa gick också bra! Så denna dagen var faktiskt en väldigt bra dag. Så nu sitter jag hemma vid köksbordet med en Bonagua citron i handen och jag ska snart fika med familjen. Det är riktigt skönt att det är fredag, äntligen! Nu är det ju bara en vecka till jag åker till Österrike. Att "längta" är väll det ordet jag kan använda antar jag. Imorgon är det lördag och det är släktkalas som gäller. Så morgondagen kommer att gå åt till att hjälpa mamma i köket, städa och duka.
Nej, nu ska jag äta kladdkaka och sen så ska jag titta på ett Gossip girl avsnitt och vika lite reklam.
Ha en mysig fredag allesammans!

Love, Tilda.


Tulips.



Supersöta tulpaner från supersöta Nathalie.

This "heels" are made for walking.


940311-090311



Förrätt och skipp-bo är en härlig mix.

Nytt rekord!

Hejsan.

Denna snöiga torsdagen har gått åt till att göra läxor, läxor och läxor. Vid 16:30 så var jag på utvecklingssamtal. Det gick väldigt bra tycker jag. Imorgon så har jag tyskaprov så jag har suttit hela eftermiddagen och pluggat in ungefär 100 000 glosor (i mina ögon alltså). Nu är jag äntligen klar och jag kan det mesta så nu ska jag sitta lite vid datorn och om jag hinner så ska jag bara sy till min klänning och fixa till en jacka som jag har fått av Paulina. Men jag får se om jag orkar. Efter denna tråkiga "läx-dag" så ville jag kolla bloggen och lägga in lite bilder, och något som verkligen piggar upp mig är att statistiken ligger jätte bra till! Igår hade jag nytt rekord! En jättefin födelsedagspresent. Appropå det så tänker jag lägga upp lite bilder från igår. Det är inte så många men dem är värda att titta på.
Ha en skön kväll och sov så gott.

Puss på kinden / Tilda.

My new best friend?


365 Sunshine.



Den prickiga jackan/kavajen hade jag i skolan idag. Till den så hade
jag jeans-leggings och mitt Thomas Sabo armband.

Presenterna!



Lite av det som jag har fått idag.
Närmare bestämt,
* Slitna jeansshorts
* Glasskål
* High school musical 3
* Tre st nagellack
* Väst med nitar
* Svarta platåklackar med remmar
* The Sims - herrgård och trädgård
* 400 kronor på Topshop
* Shower peeling
* Halsband med en blå sten
* Vita skinnskor
* Ansiktsmask
* Påslakan
* Prickig jacka/kavaj.


15 år i staden.


Födelsedag!!!



15 år idag och jag firades i morse med sång och presenter från familjen. Sen
i skolan så fick jag en massa kramar och presenter av sötnosar. När vi hade
mentorstid så sjöng alla för mig.
Bilden är tagen i skolan av Sanna jag är inte jätte nöjd med den men eftersom jag
är så himla glad i dag så får den finnas kvar.
Lite bilder kommer här.
Puss och kram!

Knaaas!



Om en stund så ska jag bl.a träffa dessa knasbollar. Det ska blir lika roligt som vanligt!
                                                             
See ya later.

I want it now!

Tjabba!

Nu sitter jag i skolans datasal och har tyska. Egentligen så ska vi se på en tysk film. Dagen har varit jättelugn, vi har inte gjort något speciellt men på matten och rasten så var räddningstjänst syd och informerade oss om HLR och en massa sånt. Det var intressant faktiskt, men man blev trött efter en och en halv timme. Ikväll så är det teatern som gäller, och lite läxor...Jag ska försöka göra torsdagens läxor för jag vill inte göra dem på min födelsedag! Ahh, nu är det verkligen nära. Så på onsdag, lördag och kanske söndag så kommer min födelsedag att firas. Härligt, härligt!
Idag så ska jag försöka att lägga in lite inlägg och nya bilder.
Ha det bäst!
Puss & kram.

Dance with somebody.

Godmorgon.

Idag så vaknade jag vid tjugo över åtta ungefär. Så när jag gick upp så fixade jag frukost och jag satte igång tv:n och där var det Allt om min buske - Konstig film tycker jag. Så jag slog på trean och där var det top model 3.
Nu idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Jag skulle först till center syd men det blir tydligen inte av. Så jag har tänkt att vara hemma och sy idag. 
Som ni ser så är min blogg total fixad. Tack så jätte mycket för hjälpen Nathalie! I fall det är någon som vill hitta på något idag så kan väll ni höra av er?
Dagens tips:
Lyssna på låten - Dance with somebody med Mando Diao.
Håll utkik efter nya inlägg och bilder under dagen.
Ha en bra dag!
Kram.


Gårdagens.



T-shirt - ZARA
Chinos - MQ

Måndagsbarn - hela livet blev en helg

Hej.

Igår så hann jag inte skriva några inlägg för det var min mormors födelsedag och lite sånt. Så på kvällen så firade vi den hemma hos mormor och morfar med god mat och melodifestivalen. Min moster var bara hemma över helgen så hon hinner inte fira min födelsedag så igår fick jag min present. Jag fick en svart väst med nitar på. Den är så himla fin! Tack så mycket Anna! Idag så ska jag öva lite inför tyskaprovet som är tills på tisdag. Sen så ska jag nog åka hem till mormor med mamma en stund. Min brors flickvän har lovat mig att hon ska hjälpa mig med min blogg i dag, www.ndanielsson.blogg.se . Så vi ska väll ta lite foton och göra en header antagligen.
I morgon så är det måndag och jag har studiedag. Extra härligt med en lite längre helg, så i kväll så kan jag se hela Beck utan att behöva gå och lägga mig. Och såklart se Gossip girl!
Dagens tips:
Kolla på min blogg lite då och då och se ifall det har hänt någon förändring.
Ha en bra dag.

Puss & Kram.


Gifts.



Nu i kväll så kom mormor, morfar och min moster, och av dem så fick jag en
jättesöt liten burk och en mega teakopp. Riktigt mysiga presenter!

Dagens.



Svart linne - Gina tricot
Svart stickad tröja - Gina tricot
Halsband - Indiska

You´re my heart, you´re my soul.


Snart utan cykelhjälm.

Hej.

Denna dagen har gått jättesnabbt. Min teknikredovisning gick super och resten av lektionen bara rusade iväg. Alla de andra lektionerna likaså. Så nu är det äntligen fredag eftermiddag och jag slapp att åka buss för papchi hämtade mig.
Snart så ska jag bara mysa och jag blir väll snart frågad om jag vill sätta på kaffe. Städa rummet, mysa, äta, gå på bio är vad som bl.a står på min lista i dag. Tyvärr så missar jag let´s dance i kväll men jag får kolla på reprisen på söndag istället. Helgen kommer att bli extra lång eftersom jag har studiedag på måndag. Den dagen kommer kanske spenderas på center syd med sanna, men jag vet inte riktigt än. Tänk, på onsdag så fyller jag hela 15 år! Det är sjukt vad tiden går, "citerar mamma". Längtar som bara den.
Lite bilder kanske kommer om en stund.
Puss & kram.

Mysigt.



Läxor och päronsplitt.

Hej.

Hela eftermiddagen har gått åt till att göra läxor. Tills i morgon så har jag tyska och teknik. Teknikläxan är att jag ska hålla ett föredrag om symaskinen. Jag ska prata om vem som uppfann den, när, var och hur. You name it!
Denna blåsiga torsdagen blev en rättså okej dag faktiskt. Alla lektioner gick snabbt och bilden var rätt kul. Sen så slapp jag åka den sena bussen hem idag för jag fick åka med Sanna och hennes pappa. Super snällt!
Nu ligger jag i datarummet med datan framför mig, läxorna bredvid mig och med en päronsplitt i handen.
I morgon är det fredag och det är en bra skoldag. På kvällen så ska familjen och mormor, morfar och min moster se "Män som hatar kvinnor". Mysigt!
Ha en mysig kväll.
Ciao. 

Fruktsallad & Semestersvenskar.



Nu så är alla läxorna klara. Så nu blir det mys med fruktsallad och Semestersvenskar.
Ha en mysig onsdagkväll allihopa!
Puss.

Dagens.



Randig tröja - Gina tricot 149 kronor.
Kjol med dragkedja - Gina tricot 199 kronor.

Just a word.



The tiny words saves me from a boring homework. Trust me!

090304.

Hej.

Nu sitter jag med datan i knäet och läxorna i högsta hugg. Jag har biologi och engelska tills i morgon, så vi får väll se hur det går. I dag så hade jag min uppvärmning. Det gick jätte bra tyckte jag! Fick VG+, så jag är super nöjd. I morgon så är det torsdag och det är det är veckans mest tråkigaste dag (enligt mig). Så i morgon blir det biologi, engelska och bild hela dagen.
Nej, nu får jag göra mina läxor. Nya bilder och inlägg kommer snart.
Ha de´

Puss.

Skoldag.

Hej.

Nu sitter jag i skolan och har matte (och det är rättså tröttsamt). Snart så har vi lunchrast och efter det så har jag tyska och engelska. Hur tråkigt kan det bli?
I dag så ska jag göra en massa läxor och sen så är det teatern! Ååh, vad jag har längtat. en hel vecka känns som ett år. Det ska bli lika roligt som vanligt och jag hoppas verkligen att vi ska börja med showen nu!
I dag så slutar vi halv tre men bussen kommer jätte sent. Efter alla läxor så kanske jag sätter mig vid datorn och det kan hända att det kommer nya inlägg och bilder.
Ha det bra så länge.
Ciao.


Romantic.



Detta var min favorit 2008. Den kommer nog att hänga med i sommar också!?
Mavala- Romantic 39 kronor.

Sanna Nielsen - Vågar du så vågar jag

Denna låten är rättså gammal, i allafall från 2007. Låten sätter sig i huvudet ganska så snabbt.
Jag älskar texten! Tryck på länken och lyssna till Sanna Nielsen.

http://www.youtube.com/watch?v=DvOfmbADiFM

Wich.



Slösa gärna 25 kronor på en smarrig glass!

Det var jag!!!

Hej.

Idag så har det varit en riktig slö dag. Några tråkiga lektioner och dåligt väder kan man ju överleva, men man kan för fasen inte överleva en träslöjdslektion när man tappar en stor plåtlåda med 30000 olika borrar i! Så på min slöjd lektion så fick jag sortera alla borrar efter sin storlek. Min lärare skrek : Vem fan var det som gjorde detta? Så jag skrek tillbaka : Det var jag !!! Tack till alla underbara som hjälpte mig att städa!  Det var hemskt gulligt av er. Efter skolan så hämtade mamma mig så åkte vi till center syd och vi tog oss en sväng och jag hittade mycket fina kläder. Tur att man har födelsedag snart! Jag testade även en ny glass som har kommit : Ben&Jerry Wich, hette den. Många tidningar och bloggar har beskrivit den som : "en pelletssmakande kaka med vaniljglass i mellan". Jag tyckte att den var jätte god! Det kanske inte var en sådan underbar glass som smälter på tungan, men den var helt okej. 7 poäng av 10 möjliga.
Om en stund så ska jag och mamma baka kanelbullar. MUMS! Jag har ingen läxa tills i morgon så det är bara att ta det lugnt. Lite nya bilder kanske kommer.
Ha det bra.
Ciao

Balmain.



Nu är den min !!!

090301

Hej.


Hela dagen i dag så har jag varit hemma och sytt. Jag har även övat på en uppvärmning till idrotten som är tills på onsdag. Jag kom alldeles nyss hem från min mormor och morfar, där vi har ätit söndagmiddag. Det var mycket gott!
Nu snart så ska jag titta på Gossip Girl och sen så blir det nog parlamentet och Beck. I morgon är det en rättså kort skoldag och på slöjden så ska vi kanske kolla klart på Bert - Den sista oskulden.
Ni får ha en mysig kväll!
Ciao.

RSS 2.0